Hoi!

Ik ben Jochem Sturkenboom en dit collegejaar ben ik ab Actis van P.K.v.V. Fact.

In 2019 pakte ik mijn biezen om van de Domstad te verhuizen naar het nuchtere Enschede om Biomedische Technologie te studeren, waarvan ik binnenkort aan de master begin.

Toen ik hier kwam, dook ik in mijn eerste jaar al kopje onder in de verschillende hoeken van wat studeren hier te bieden heeft: hechte vriendschap, brede ontwikkeling en een weg voor jezelf banen.

Dit vond ik vooral bij AEGEE-Enschede; prachtige banden bij mijn Jaarclub, Watu Wazuri, en Heerendispuut P.C.S.A. Incognito, naast een waslijst aan commissies. Een mooie kamer in Huize Indigo deed ook geen kwaad. Door aan mijn vriendschappen en ontwikkeling vast te houden, heb ik het tijdens ‘de rampjaren’ nog goed kunnen vertoeven en heb ik daarna veel plezier kunnen halen uit mijn functie in Board XXXVI bij AEGEE-Enschede (secretaris word je niet, dat bén je).

Als ervaren ab Actis ben ik bezig met secretariële zaken: planning, communicatie en nieuwsberichten. Verder werk ik samen met de Gemeente Enschede, Partij voor De Ambitieuze Student en de Pakkerij. Vanuit de koepel overzie ik het organiseren van de Factdag in de Kick-In.

Ik kijk ernaar uit om te zorgen dat andere studenten de mooie tijd krijgen die mij ook gegund is.

en_US