Vandaag zal het Twente Twenty – met oprichters CheapTickets en SciSports plaatsvinden. Laat je inspireren door topondernemers Lex Beins en Giels Brouwer en verbreed je netwerk onder de vele aanwezige start-ups en professionals!

Het doel van dit evenement is om zowel jonge starters als reeds gevorderde te helpen bij het uitbouwen van hun onderneming. Dit wil men bereiken door deze ondernemers in contact te brengen met ervaren seniors via het netwerk van Deloitte en Cnødde. Hiermee zet men een eerste stap in een gemeenschappelijk traject naar een intensieve samenwerking met Deloitte Fast50 en de Twente Start Up Community in Enschede.

Op dit evenement zullen oud UT-studenten Leix Beins, oprichter van CheapTickets en Giels Brouwer, oprichter van SciSports vertellen over hun succes. Dirk van Slooten  van Twente Visionary Fund en Alain le Loux van Kennispark zullen het vervolgens hebben over talentontwikkeling en start-up begeleiding. Vervolgens zal Martin Wabeke van Deloitte uitleg geven over Fast50.

U bent hierbij van harte uitgenodigd om op 21 september aan dit evenement deel te nemen. Het programma zal aanvangen vanaf 16:00 in het DesignLab van de Universiteit Twente. Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 Inloop

16:30 Welkomstwoord namens Cnødde door Koen Knapper

16:35 Lex Beins (founder CheapTickets) en Giels Brouwer (founder SciSports)

17:00 Dirk van Slooten en Alain le Loux over ‘Step up for Start up’

17:20 Marin Wabeke over Fast50

17:30 Start borrel

18:30 Einde

 

Categories: Extern

en_US