Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Ik ben Daan, 22 jaar oud, en momenteel afstuderend aan de Bachelor Opleiding Advanced Technology. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in de Achterhoek, Hengelo. In 2016 vond ik het wel goed en ben ik lid geworden van studentenvereniging DSSC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’. Hier maak ik mee wat voor een toegevoegde waarde een vereniging voor jouw studententijd kan zijn. Niet alleen als gezelligheidsorgaan, maar des te meer om jezelf als persoon te kunnen ontwikkelen. Zoals, hoogstwaarschijnlijk, eenieder die lid is geworden van een studentenvereniging beaamt: het is een verrijking voor jouw studententijd.

In mijn Fact bestuursjaar wil ik dan ook met name laten zien wat onze lidverenigingen inhouden en wat zij jou te bieden hebben als student in Enschede.

Binnen Fact zal ik verschillende taken oppakken. Naast het feit dat ik mijn voorzittersrol als Praeses zal vervullen ga ik mij met de volgende portefeuilles bemoeien. Ik zal de beleidsstukken voor ons bestuur gaan schrijven en vormen. Verder zal ik het contact onderhouden met de Landelijke Kamer voor Verenigingen, de Universiteitsraad en het bedrijfsleven. Ook zal ik alles wat met de Kick-In te maken heeft op mij nemen.

Wij zijn natuurlijk al een tijdje bezig maar ik hoop dat wij dit gehele jaar naar voldoening voor alle betrokkenen kunnen functioneren. Mocht er iets zijn waar wij je misschien mee kunnen helpen? Kom gerust naar ons toe!

Daan Reugebrink

Praeses 
praeses@pkvvfact.nl

en_US