Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Ik ben Judith, 22 jaar oud en ik zit nu in het laatste jaar van mijn studie Creative Technology aan de Universiteit Twente. Ik ben in mijn eerste jaar lid geworden van A.S.V. Taste en ik heb daar een hele leuke jaarclub en dispuut gevonden. Ik ben dan ook vaak te vinden op Sociëteit Antigoon, maar ik kom graag ook af en toe een raketje drinken bij AEGEE.

In de Kick-In kwam ik terecht in een verenigingsdoegroep. Hier zag ik hoeveel plezier en vriendschap zij uit hun studentenvereniging en dispuut haalden en heb ik toen besloten om ook lid te worden. Graag zou ik mensen helpen kennismaken met het Enschedese studentenleven zodat zij net als ik kunnen zien hoeveel moois het met zich mee kan brengen: de variatie aan activiteiten en hechte vriendschappen.

Dit jaar zal ik de functie ab Actis bekleden. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor communicatie met verschillende partijen en het schrijven van stukken. Daarnaast heb ik nog een aantal specifieke portefeuilles zoals het aanspreekpunt zijn voor de gemeente, internationalisatie, en de beheercommissie Pakkerij. Overigens zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor het nieuwe evenement Enschedays wat Fact samen zal organiseren met de vier Pakkerijverenigingen. Ik kijk uit naar een jaar vol met nieuwe mensen die ik leer kennen en allerlei activiteiten die ik mag meemaken en organiseren!

ab Actis 
abactis@pkvvfact.nl

en_US