Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Ik ben Koen, 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van Creative Technology aan de University of Twente. Vanaf het begin ben ik vol overtuiging het verenigingsleven gedoken. Ik ben meteen in mijn eerste jaar lid geworden van A.S.V. Taste. Ik ben dan ook vaak te vinden op de sociëteit en daarbuiten nog actief binnen verschillende commissies. 

De leuke tijd die ik hier op dit moment heb, gun ik iedereen en daarom voelt het goed om wat terug te doen voor het Enschedese studenteleven.

Dit jaar zal ik mijn steentje bijdragen doormiddel van binnen het Fact de functie quaestor te bekleden. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle inkomsten en uitgaven van het Fact. Daarbij hoort ook het bijhouden van de boekhouding en het maken van begrotingen.
Daarnaast heb ik nog meerdere taken binnen het bestuur. Ik ben namelijk ook verantwoordelijk voor de communicatie met de Student Union, de IT-zaken en ik ben de contactpersoon voor beheer commissie Pakkerij. Kortom dit wordt een jaar vol leuke nieuwe ervaringen!

Koen Hendriks

Quaestor
quaestor@pkvvfact.nl

en_US