Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact! Maar gelukkig hebben we Rixt nog.

Ik ben Rixt van der Leij. Ik ben 20 jaar en ik ben dit jaar Assessor van P.K.v.V Fact. Zoals jullie misschien weten maakte ik vorig jaar ook deel uit van het Fact bestuur. Echter, ik kon er nog geen afstand van doen. Gelukkig heeft het Fact een goed gevormd bestuur gekregen en help ik vooral waar het nodig is. Daarnaast ben ik veel te zien bij constitutieborrels, vergaderingen en bij andere algemene zaken. Doordat ik vorig jaar al bestuur heb gedaan, ben ik dit jaar minder actief en zal ik ook niet het hele jaar blijven. Wel probeer ik waar het kan te helpen en mijn kennis goed te gebruiken om fouten te vermijden, zodat dit jaar nog beter zal verlopen. Al heb ik er heel veel vertrouwen in!
Op dit moment ben ik Master student en volg ik de track Management of Product Development van Industrial Design Engineering. Ik zit niet graag stil en ben dan ook actief bij Taste en het damesdispuut Nefertiti. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ben erg positief ingesteld. Ik voel me als Friezin heel erg thuis in deze actieve stad en ik hoef me nooit te vervelen.
Ik zal nog steeds geregeld in de Pakkerij te vinden zijn en maak graag een praatje met iedereen. Dus als je vragen hebt over het Fact, spreek een van ons aan en hopelijk kunnen we je vraag beantwoorden!

Rixt van der Leij

Assessor 
assessor@pkvvfact.nl

en_US