Studeren in Enschede, eindeloos gezellig.

Je leven op de middelbare school is afgelopen en dat betekent dat de mooiste tijd van je leven gaat beginnen: namelijk je studententijd! Om deze geweldige tijd goed te starten organiseert Universiteit Twente elk jaar de Kick-In. Tijdens deze dagen maak je kennis met alles wat het Enschedese studentenleven jou te bieden heeft.

De vier grootste gezelligheidsverenigingen van Enschede dragen hier natuurlijk ook aan bij. AEGEE, Alpha, Audentis en Taste zetten gave activiteiten neer en geven mooie feesten om dit voor jou een onvergetelijke tijd te maken. Je krijgt hierbij meteen een goede indruk van de verenigingen en kom je erachter welke vereniging het beste bij je past.

Tijdens de Kick-In sluit elke nieuwe student zich aan bij een doegroep. Dit is een groep van ongeveer tien eerstejaars die, onder leiding van een groepje ouderejaars, samen de Kick-In beleven. Een deel van deze doegroepen wordt geleid door leden van de gezelligheidsverenigingen. Zij laten jullie zien wat het echte studentenleven is.

Aanmelden voor de Kick-In kan hier. Als je meer informatie wil hebben over de Kick-In of over een van deze doegroepen, mail dan naar info@pkvvfact.nl.

nl_NL