Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Hey! Ik ben Dirk Koelewijn en komend jaar heb ik het genoegen om praeses te mogen zijn van Fact. Sinds de zomer van 2015 heb ik het mooie Spakenburg mogen verlaten voor de universiteit waarvan de sfeer me altijd al ontzettend aansprak. Een sfeer die nog beter bleek te zijn toen ik me na een overweldigende Kick-In stortte in het Enschedese studentenleven. Of het nu bij m’n studievereniging Inter-Actief was of bij Alpha: genieten doe ik zeker!

Genieten. Komend jaar hoop ik dat natuurlijk ook veel te doen bij Fact, maar nog veel meer hoop ik indirect mensen te laten genieten. Niet alleen door feestjes en evenementen te organiseren als Fact, maar ook door het mogelijk te maken om het maximale te halen uit je studententijd. Komend jaar ga ik me hier, samen met onze verenigingen, hard voor inzetten.

Als Praeses ben ik eindverantwoordelijk voor het beleid, het leiden van de vergaderingen en ben ik het centrale aanspreekpunt. Dat betekent dat ik goed op de hoogte moet zijn van de andere bestuursleden en de taken die zij verrichten. Verder ondersteun ik de andere bestuursleden waar nodig. Al met al een hele uitdaging!

Naast mijn taak als praeses ben ik vertegenwoordiger vanuit Enschede bij de Landelijke Kamer van Verenigingen, ga ik over de contacten met het bedrijfsleven en als student Technische Informatica ga ik vanzelfsprekend ook over de IT. Een hoop om naar uit te kijken dus!

Dirk Koelewijn

Praeses
praeses@pkvvfact.nl

Categorieën: Introductieblog

nl_NL