Hoihoi, ik ben Faisane, ik ben 22 jaar en ik ben dit jaar de Quaestor van P.K.v.V. Fact! Ik zal eens wat over mijzelf vertellen.

Ik kom uit Almere, maar ben in 2019 in Enschede komen wonen om Technische Geneeskunde aan de UT te studeren. In 2020 ben ik lid geworden van AEGEE-Enschede, om toch wat meer mensen te leren kennen tijdens de corona pandemie. Hier heb ik het erg naar mijn zin met mijn jaarclub Super Troupers en mijn dispuut Quenouille. Verder spreek ik veel af met vrienden, ben ik actief in commissies, ga ik graag naar feestjes en ga ik veel te weinig naar de sportschool.

In 2021 ben ik een bestuursjaar gaan doen bij Honoursvereniging Ockham, wat erg leerzaam was. Omdat ik het heel leuk had bij AEGEE en nog meer wilde leren en beleven, ben ik in 2022 bestuur gaan doen bij AEGEE. Tijdens dit bestuursjaar ben ik erachter gekomen wat Fact is en wat ze doen, en dat vond ik erg interessant! Het leek me leuk om tussen verenigingen te kunnen bemiddelen en ze te kunnen helpen, en om zo ook de andere verenigingen beter te leren kennen. Zodoende ben ik gaan solliciteren voor Fact!

We zijn nu even bezig en ik heb het enorm naar mijn zin! Als Quaestor houd ik mij bezig met de financiën, dus de begroting opstellen en de boekhouding bijhouden. Daarnaast houd ik me bezig met FOBOS (activismebeurzen) voor de lidverenigingen en onze eigen commissies, houd ik het contact met de Student Union, beheer ik onze website, regel ik de open dagen en ben ik samen met Lieve verantwoordelijk voor de Lustrumcommissie. Ik heb al veel leuke mensen ontmoet en leuke activiteiten meegemaakt, zoals een weekend weg met alle L.K.v.V. verenigingen, constitutieborrels, de UT open dag of een lunch met een van onze lidverenigingen. Ik kijk erg uit naar wat me nog meer te wachten staat dit jaar!

nl_NL