Hoi! Ik ben Lieve en dit jaar mag ik de rol van Praeses vervullen. 

Ik kom uit Apeldoorn en drie jaar geleden ben ik in Enschede begonnen met de opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan het Saxion. Sinds ik in Enschede woon probeer ik het maximale uit mijn studententijd te halen, en een groot deel daarvan beleef ik bij AEGEE-Enschede.

Binnen AEGEE heb ik mijn plek gevonden bij JC Exorbitant, mijn geweldige jaarclub, en bij MonduDamo, mijn dispuut waar ik de leukste avonturen mee beleef. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in verschillende commissies gezeten. Maar, zoals het gezegde luidt, voor de verandering. Daarom besloot ik de uitdaging aan te gaan als bestuur bij P.K.v.V. Fact.

Voor Fact is het een bijzonder jaar. Wij vieren namelijk ons zesde lustrum, waarvoor er leuke activiteiten voor de boeg staan. Samen met Faisane ben ik verantwoordelijk voor de lustrumcommissie. Daarnaast hou ik mij bezig met promotie, zo maak ik het plan voor de instagram. Eens in de zes weken mag ik deelnemen aan de vergaderingen van de L.K.v.V., de landelijke koepel voor studentenverenigingen. Het toont aan hoeveel we als studenten kunnen bereiken.

Ook ben ik verantwoordelijk voor de Enschedays commissie, wat voor nog meer geweldige momenten gaat zorgen. Ik kijk enorm uit naar het komende jaar en tot snel in de Pakkerij! 

nl_NL