Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Ik ben Kees Bosch, 21 jaar en vervul momenteel de functie als praeses van P.K.v.V. Fact.


Naast het Fact bestuur ben ik derdejaars Creative Technology student. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in de buurt van Utrecht. Hier komt stiekem eigenlijk mijn grootste motivatie vandaan want als ik heel eerlijk ben had ik nooit gedacht in Enschede te gaan studeren. Nu ik hier eenmaal zit, heb ik het genoegen te mogen deelnemen aan het mooie en vooral sfeervolle studentenleven van Enschede.

Kleinschaligheid resulteert in ons kent ons en dat op zijn beurt in een florerend verenigingsleven. Achteraf had ik nergens anders willen studeren en dat gevoel deel ik met velen en gun ik ook aan alle aankomend studenten. Daarnaast ervaar ik steeds meer de voordelen van een vereniging betreft de professionele ontwikkeling en ik wil mij hard maken om dit gewin meer algemeen bekend te maken. Als praeses stuur ik de rest van het bestuur aan, zit ik de vergaderingen voor en vertegenwoordig ik het Fact bij officiele gelegenheden.

Daarnaast ben ik nog verantwoordelijk voor het contact met de Universiteitsraad, de Landelijke Kamer van Verenigingen, het bedrijfsleven, de gemeente en ga ik over de Kick-In. Een mooie kans om mijn steentje bij te dragen aan het studentenleven in Enschede!

 


Kees Bosch

Praeses 
Praeses@pkvvfact.nl

Categorieën: Introductieblog

nl_NL