Nieuw jaar, nieuwe leden. Niet alleen voor de studentenverenigingen, maar ook voor het bestuur van Fact!

Ik ben Rixt van der Leij. Ik ben 19 jaar en ik ben momenteel ab actis van P.K.v.V Fact. Ik ben derdejaars Industrial Designer op de Universiteit Twente. Ik kom uit een dropje in de buurt van Leeuwarden. Als Fries voelde ik me in Enschede ook meteen op mijn plek. De kleinschaligheid en het gemoedelijke gevoel, maar er is toch altijd wat te beleven. In mijn eerste jaar ben ik bij A.S.V. Taste gegaan en ben hier vaak te vinden en actief in verschillende commissies.

Ik praat graag, ben enthousiast en erg gedreven. Hierdoor wilde ik graag een bestuur doen, maar liever niet fulltime. Zodoende heb ik gesolliciteerd voor Fact. Een part time bestuur die het verenigingsleven ondersteunt en actief zich bezig houdt met contacten maken en behouden tussen verschillende instanties.

Als ab actis contacteer ik de instaties en notuleer ik vergaderingen. Daarnaast houd ik me vooral bezig met evenementen en promotie: de opendagen waarop Fact elk jaar de studentenverenigingen representeert, de openfeesten in de pakkerij, op social media en als grootste evenement de kamerzoekdag! 
Ik heb er in elk geval heel veel zin in en ik hoop jullie snel te zien op de kroeg!

Rixt van der Leij

ab Actis 
abactis@pkvvfact.nl

Categorieën: Introductieblog

nl_NL