Hallo, Ik ben Yannick, 22 jaar oud en dit jaar bekleed ik de functie van Quaestor. Ik ben geboren en getogen in het Gelderse Wageningen. Na mijn middelbare school wilde ik een technische studie volgen en heb toen gekozen voor de studiewerktuigbouwkunde aan de UT.  

In mijn eerste jaar ben ik op kamers gegaan en heb ik mij ingeschreven voor A.S.V. Taste. Op deze manier hoopte ik in mijn vrije tijd meer mensen van buiten mijn studie te leren kennen en mezelf te kunnen ontwikkelen. Zodoende heb ik ook mijn jaarclubgenoten gevonden en maken we elke dinsdag de kroeg onveilig met HJC Schavuit. Daarnaast ben ik lid (geweest) van een aantal commissies bij de A.S.V. Naast actief te zijn bij de jaarclub zit ik bij onafhankelijk Heerendispuut: De Heeren van bURB en woon ik op studentenhuis Yupjum aan de Oldenzaalsestraat. Twee jaar geleden heb ik in het studententeam Electric Superbike Twente gezeten, omdat ik graag wat rust van de collegebanken wilde en wilde weten wat ik nu precies met mijn studie kon en geleerd had. Dit was een erg gave en interessante ervaring.

Inmiddels loop ik hier alweer 4 jaar rond en ik ben dit jaar begonnen aan de werktuigbouwkundige master “Design & Manufacturing”. De afgelopen jaren van mijn studententijd heb ik veel geleerd en beleefd dankzij de vereniging(en) en met dit bestuursjaar hoop ik er nóg een geweldig jaar aan toe te voegen. Dit jaar zal ik verantwoordelijk zijn voor de portefeuilles financiële zaken, FOBOS-beurzen, Student Union, Universiteitsraad/ pvDAS, evenementen, Enschedays en Beheercommissie Pakkerij (vanaf februari). Mocht je vragen hebben of ben je benieuwd naar waar wij ons allemaal mee bezig houden, schroom dan niet om ons aan de mouw te trekken en je vraag te stellen!

Activisme Hoogh!

nl_NL